L'obrador dels prodigis

Autor: ESCRIBÀ THOLONIAT, CHRISTIAN

Sección: NARRATIVA - Novela General

L'obrador dels prodigis

L'obrador dels prodigis

18,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
03/04/2019
Colección:
COL.LECCIO CLASSICA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Som al 1947 i lAlba comença a treballar de cuinera per a una família benestant de Barcelonadel passeig de Gràcia. Amb vint anys acabats de fer, ha aconseguit la feina gràcies a les habilitatsculinàries demostrades servint en una casa del seu barri, a Sants. Aviat la seva peculiarforma de cuinar desperta ladmiració dels senyors, ja que les seves receptes van …

Som al 1947 i lAlba comença a treballar de cuinera per a una família benestant de Barcelonadel passeig de Gràcia. Amb vint anys acabats de fer, ha aconseguit la feina gràcies a les habilitatsculinàries demostrades servint en una casa del seu barri, a Sants. Aviat la seva peculiarforma de cuinar desperta ladmiració dels senyors, ja que les seves receptes van més enllà delgust i de la presentació. Amb els plats, lAlba transmet la seva pròpia essència, sensitiva i creativa,de manera que arriba a canviar els estats dànim de qui tasta els seus plats. Des del seunaixement, però, sembla que la seva vida està lligada de manera misteriosa a lobrador de lapastisseria Escribà i que la màgia del dolç anirà obrant els seus propis miracles. Un repàs a lahistòria de lemblemàtica pastissera i de la segona meitat del segle XX.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Leer más

Más libros de ESCRIBÀ THOLONIAT, CHRISTIAN

Más información del libro

L'obrador dels prodigis

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-664-2479-0
EAN:
9788466424790
Nº páginas:
288
Colección:
COL.LECCIO CLASSICA
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
150 mm
Sección:
NARRATIVA
Sub-Sección:
Novela General
Christian Escribà pertany a la quarta generació duna saga de pastissers que va començar el 1906 a la Gran Via de Barcelona. Fill dAntoni Escribà, considerat el «mag de la xocolata», va desenvolupar la carrera culinària entre París i Barcelona, sempre amb la creativitat com a motor de les seves obres. A més dels sorprenents pastissos, concebuts per no deixar mai indiferent ningú, com a mestre del caramel va crear els Candy Glam Rings, unes peces de sucre que shan venut a setze països. Ha estat reconegut com a Millor Pastisser dEspanya per lAcadèmia Espanyola de Gastronomia, és membre de lAcadémie Culinaire de France i ambaixador de la marca Chocovic, pertanyent a la primera firma mundial de xocolates, Barry-Callebaut. Actualment treballa al costat de la seva dona, Patricia Schmidt, al capdavant de tres establiments que són referents de la pastisseria de Barcelona i lEscribà Academy, un centre formatiu per preparar els futurs pastissers.

Otros libros en NARRATIVA

También te pueden interesar